Burgers & Shakes

Burgers & Shakes

Er I klar til to helt nye foldebøger?


Vi har knoklet de sidste par uger for at få hele to nye foldebøger på gaden inden året er omme. ´Byg din egen burger´ og ´Byg din egen milkshake´ kommer lige om lidt og I kan godt glæde jer. Begge bøger kommer til forudbestilling i dag! Så du kan nå at købe den til dine venner, familie og bekendte, og måske sætte den på din ønskeliste til jul. 

Vores burger foldebog er lavet i samarbejde med Mads Niemann. Mads har længe gået og holdt sine vilde opskrifter hemmelige hjemme på Bækkelund, men Liv har tryllet lidt der hjemme og endelig kommer nogle af hans fantastiske opskrifter ud til alle Jer. Du kan blandt andet glæde dig til opskrifter på surdejsboller, som vi alle ved han har øvet sig på længe. Derudover kommer der også opskrifter på pulled laks, falafel, langtidsstegt spidsbryst og en masse lækre hjemmerørte dressinger som du kan imponere dine gæster med. Alle elementerne bliver lavet helt fra bunden og er super nemme, så både uerfaren ungkarle og eksperter kan være med. 

Fun fact: Burgeren blev ifølge USA's nationalmuseum, opfundet af Louis Lassen, som var dansk og immigrerede til USA. Han langede den første burger over disken i 1895, i hans egen cafe. Dengang bestod hans burger dog kun af brød, en bøf og så valget mellem tomat, ost og løg. Mon Mads Niemann er den nye Louis Lassen, med hans nyfortolkninger af burgeren?

 

Og hvad passer ikke bedre til bruger, nu hvor vi har en stemning fra USA? Milkshake! Milkshake en klassiker, som tilbehør til burger og denne bog glæder vi os ligeså meget til at vise jer. Her har Liv som altid været i fuld gang med at teste lækre opskrifter til jer, både de lidt søde og friske opskrifter, men også lidt sundere, hvor du kan lave din egen smoothie eller icesahkes. Du finder opskrifter på den klassiske bananmilkshake, Oreo milkshake, men også forskellige sauce som du kan dekorere dine glas med, for at få en intens smagsoplevelse. Feks. kan du lave chokolade-, kaffe- eller jordbærsauce. Alt efter hvad du vælger af shake, sauce og pynt kan du lave din helt egen yndlings milkshake, iceshake eller smoothie. 

 

Begge bøger er selvfølgelig tegnet med Simones fineste streger i hånden. Vi synes opskrifterne bliver endnu mere personlige og vi elsker at være mere kreative med opskrifterne og aftegningerne. 

 

Tilbudspakken

I forbindelse med vores nye foldebøger, har vi lavet en tilbudspakke til jer. Vi har nemlig lavet en hoodie der passer perfekt til bøgerne og som kan købes samlet. Det vil sige at du kan få en hoodie og en foldebog med enten milkshake eller burger for kun 499,- kr. 

Tryk på din yndlings hoodie for forudbestilling eller gå ind på http://kagetidshop.dk