TOBLERONE CHEESECAKE 

Bastogne bund 

150 g Digestive kiks
150 g Bastognekiks
115 g smeltet smør

Toblerone creme 

4 blade husblas
100 g Toblerone chokolade
4 dl fløde
300 g neutral flødeost
75 g flormelis

Toblerone top

200 g Toblerone chokolade
1 dl fløde

Pynt
1-2 stk friske jordbær
2 dl fløde
1 tsk blød Nutella
Krymmel

Bastogne bund

Blend kiksene til mel. Vend det sammen med det smeltede smør. Tag en kagering (diameter ca 20 cm), placer på serveringsfadet og beklæd siderne med et stykke kageplast (længde 50 cm). Fordel din kiksemasse i kageringen. Kom bunden på køl i mens du forbereder din ostecreme.

Toblerone creme 

Læg husblass i blød i koldt vand. Smelt din toblerone chokolade sammen med 1 dl fløde. Når det er smeltet, vrider du din husblas for vand og smelter sammen tobleronemassen. Lad det køle let. Rør flødeost sammen med flormelis. Pisk herefter fløden til en letpisket flødeskum. 

Vend herefter halvdelen af flødeosten sammen med tobleronemassen, når det er vendt sammen røres den sidste halvdel i. 

Vend herefter halvdelen af fløden sammen med tobleronemassen og til sidst den sidste halvdel og din ostecreme er klar til at komme på toppen af din bund. Sørg for, at overfladen er jævn. Kom den herefter på frys. 

Toblerone top

Smelt din toblerone chokoladen sammen med fløden i mikroovnen. Når det er helt smeltet, hælder du det forsigtigt over din satte tobleronecreme.

Pynt

Skær dine jordbær i helt tynde både. 

Pisk herefter fløden til en fast flødeskum. Kom halvdelen af fløden i en sprøjtepose uden tyl. Tilsæt herefter 1 tsk blød nutella og rør sammen med den anden halvdel fløde og kom også denne i en sprøjtepose uden tyl. 

Tag herefter en tredje sprøjtepose og kom en stjernetyl i, og kom de to poser med henholdvis almindelig flødeskum og nutella flødeskum i. Dette gør at du får en tofarvet topping.

Pynt din kage med flotte toppe og pynt med jordbær både og krymmel. 


God fornøjelse!