Marcipanbund

500 g marcipan
30 g flormelis

Jordbærskum

240 g sukker
115 g glukosesirup
75 g vand
140 g pasteuriserede æggehvider
20 g sukker
50 g frysetørret jordbær

Rubychokolade overtræk med sølvstøv 

500 g ruby chokolade
120 g kakaosmør
Sølvstøv

Mørke chokolade med frysetørret jordbær 

200 g mørk chokolade
1 spsk frysetørretjordbær


Marcipanbund

Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Rul marcipanen ud i flormelis og udstik 7 cirkler i størrelserne; 16 cm, 14 cm, 12 cm, 10 cm, 8, cm, 6 cm, skal have et hul i midten, de skal have en bredde på cirka 3 cm. Toppen skal være 4 cm og skal ikke have et hul i midten. Bag dem i 5-8 minutter indtil de bliver gyldne. Tag dem herefter ud og lad dem køle. Kom dem eventuelt på frost, hvis de skal køle hurtigere.

Jordbærskum

Kog 240 g sukker, vand og glukosesirup op til 118 grader. Imens det koger, pisker du dine æggehvider skummende og tilsætter dine 20 g sukker, og pisker det ganske let op. Når din sukkermasse rammer 118 grader hælder du din sukkermasse i æggehviderne i en tynd stråle, mens du fortsat pisker. Skru røremaskinen op på den højeste hastighed og pisk, indtil skummet bliver fast. Det er vigtigt at du her er tålmodig og lader det piske i minimum 5-10 minutter. Det skal være en fast, sej masse. Blend dine frysetørret jordbær til en fin jordbærstøv og vend sammen med din marengs. Kom din skum i din sprøjtepose med en stjermetyl fra Kagetid. Sprøjt skummet i cirkulærer bevægelser hele vejen rundt på bundene. Se vores video på IGTV for bedre forståelse inde på vores profil @kagetid :-) 

Rubychokolade overtræk med sølvstøv

Kom din hakkede chokolade og hakkede kakaosmør i en skål, der kan komme i mikroovnen. Varm din masse i 30 sekunder af gangen, og rør i massen. Dette fortsætter du med indtil chokoladen begynder at smelte. Herefter giver du kun chokoladen 10 sekunder og rører igen i massen. Du skal ramme en temperatur mellem 30-31 grader. Hvis der fortsat er kakaosmør der ikke er smeltet, kan du stavblende din chokolademasse, men vær forsigtig, så du ikke får for mange luftbobler. Kom chokoladen i en skål. Husk at tjekke at flødebolle ringene kan være i deri, inden du hælder chokoladen deri. 

Tag din flødebollering og dyb den i chokoladen. Husk at dække hele bunden, da marengsen kan finde på at udvide sig, hvis ikke hele bunden er dækket af chokolade. Lad chokoladen løbe af flødebollen inden du vender den om, og pynt den som du ønsker eller spis den som den er. 

Mørke chokolade med frysetørret jordbær 

Kom chokoladen i en skål, og varm den op i mikroovnen i 10 sekunder adgangen. Tag den ud, og rør rundt undervejs. Når chokoladen begynder at smelte, varmes den 5 sekunder ad gangen. Den er færdig, når du rammer en temperatur på 31-32 grader. Smør et tyndt lag ud på et stykke kageplast. Knus lidt frysetørret jordbær ud over chokoladen, lad den sætte sig let og udstik hjerter. Kom kageplasten på frost, og lad chokoladen sætte sig helt, og fjern kageplasten og du har dine flotte chokolade hjerter. 

Samling 

Du kan enten bruge noget ekstra chokolade, så ringene bliver sat fast til hinanden med chokolade, eller blot stable dem en efter en. Herefter sætter du dine chokolade hjerter fast med chokolade og den er klar til servering.