OM KAGETID

LIV MARTINE
Vinder af Den Store Bagedyst, opskriftudvikler og influencer.

SIMONE THORUP ERIKSEN
Illustrator og forfatter.

“Idéen om Kagetid opstod faktisk ud fra et behov, vi havde i vores hverdag og arbejdsliv som kreative selvstændige. Liv drømte om, at hun ikke skal begrænse sin kreativitet med kage- og opskriftudvikling med utallige papirer, bøger og dokumenter, men også at vi sammen kunne forene vores kreative samarbejde på en simplere måde, hvor den gnist som driver os ikke drukner i praktik."

"Derfra spirede idéen om at skabe en platform, hvor vi fjerner alle begrænsningerne. En base som vender vores hidtil måde, at arbejde med opskrifter og kager på hovedet. Hvorfor skal jeg lede efter en opskrift, som passer til mine ønsker og behov og ikke omvendt? Du har jo allerede idéen og tanken om, hvad du gerne vil have, hvorfor kan opskriften ikke bare designes direkte ud fra dét? Materialet findes jo allerede, det skal bare samles ét sted. Det sparer ikke bare tid, men ved at du pludselig bliver skaber i stedet for modtager, kan du også gøre det til dit uden forbehold og med uanede muligheder."

"Vores drøm er, at Kagetid med sin base kommer til at ændre måden, du tænker opskrifter og bagning på. Det giver plads til den individuelle kreativitet og glæde ved at bage, men også vil skabe et tredje fællesskab, hvor vi sammen kan inspirere, motivere og dele med hinanden."

"Kagetid er din, min og vores tid!”